Kanada: populacja niedźwiedzi polarnych spada o 27% w ciągu 5 lat
Populacja niedźwiedzi polarnych w zachodniej części Zatoki Hudsona spadła o 27% w ciągu zaledwie pięciu lat. Zmiana klimatu stanowi egzystencjalne zagrożenie dla tego gatunku.
Fügen Sie diese URL in Ihre WordPress-Website ein, um den Inhalt einzubetten
Fügen Sie diesen Code in Ihre Website ein, um den Inhalt einzubetten